Fuldkornsprodukter

Fuldkorn er hele kernen

Fuldkorn kan både være hele og forarbejdede kerner – for eksempel knækkede, skårne eller malet til fuldkornsmel. Det vigtige er, at alle dele af kernen er taget med – også skaldelene og kimen. Det er nemlig her de fleste af vitaminerne, mineralerne og kostfibrene findes.

Ud over kerner og mel findes der en lang række gryn og morgenmadsprodukter, brød og knækbrød, pasta, ris, couscous og bulgur m.m. Fælles for alle produkterne er, at alle dele af kernen skal være brugt, for at produkterne kan bryste sig af at være fuldkorn. Vælg fuldkorn først - gå efter fuldkornslogoet, når du handler.

Mere om fuldkorn

Hvad er fuldkorn?
Læs mere om fuldkorn
Fuldkornslogoet
Alt om fuldkornslogoet.
Opskrifter med fuldkorn
Lækre opskrifter med fuldkorn!
Hvorfor spise fuldkorn?
Gode grunde til at spise fuldkorn
Spis fuldkorn
Det er nemt at få 75 g fuldkorn om dagen.
7 myter om fuldkorn
Myter er til for at blive punkteret!
For Fagfolk
For kantiner, håndværksbagere og ernæringsprofessionelle.
Kampagner
Se tidligere kampagner og events