Konkurrencebetingelser Facebook

For konkurrencer afholdt af Fuldkornspartnerskabet på Facebook.

Udbyder af konkurrencen er:
Fuldkornspartnerskabet, H.C. Andersens Boulevard 18, 1553 København V
Konkurrencen afvikles på https://da-dk.facebook.com/fuldkorn/

Sådan deltager du:
Konkurrencen afvikles via en statusopdatering på https://da-dk.facebook.com/fuldkorn/

Kun personer over 18 år bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Det er en betingelse for deltagelse, at man har en Facebook-profil.

Konkurrenceperiode:
Konkurrencen løber fra 6. januar 2020 kl.13.00 til 17. januar 2020 kl. 23.59.

Udtrækning af vindere:
Fuldkornspartnerskabet vil udvælge én vinder blandt alle, som har deltaget ved at kommentere på statusopdateringen d. 20 januar 2020. Vinderen vil blive underrettet på Facebook via et svar på kommentaren i opslaget. Vinderen skal herefter kontakte Fuldkornspartnerskabet via en privat besked på Facebook.

Præmier:
Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, gavekort eller andre produkter. Fuldkornspartnerskabet påtager sig intet ansvar for skader på personer og/eller ejendom som følge af forkert brug af produktet, uagtsomhed eller andet. Præmien er sponsoreret af Fuldkornspartnerskabet, som også afholder præmieafgiften til SKAT. Bemærk at det kan vare et stykke tid, før præmien bliver leveret til vinderen. Hvis en vinder ikke har mulighed for at indløse præmien efter nævnte betingelser, udtrækkes en ny vinder.

Brug af personoplysninger:
Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. De oplysninger, som afgives i forbindelse med konkurrencen vil alene være tilgængelige for Fuldkornspartnerskabet, som er leverandør af konkurrencen. Konktaktoplysningerne vil alene blive brugt til kontakt i forbindelse med konkurrencen. Alle personlige data, som overdrages ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold og slettes, når de ikke længere er relevante for konkurrencen.
Fuldkornspartnerskabet opbevarer oplysningerne om deltagerne fortroligt til brug for:
• selve konkurrencen og ved eventuel meddelelse om, at vedkommende deltager har vundet en præmie
• til levering og fremsendelse af præmierne
Fuldkornspartnerskabet vil behandle samtlige opgivne oplysninger om deltagerne fortroligt og vil ikke videregive oplysninger til 3. mand uden deltagernes forudgående samtykke, medmindre det er absolut nødvendigt for at kunne opfylde aftale med deltagerne.