Smørrebrødsugen 2021

I uge 24 løber den første smørrebrødsuge af stablen. Den er en hyldest til det danske smørrebrød og i særdeleshed rugbrødet. Rugbrød er nemlig begyndelsen på ethvert godt stykke smørrebrød. Det er udgangspunktet for det måltid vi alle holder så meget af, og som rummer så mange smage og udtryk. Fuldkornspartnerskabet hylder smørrebrødet, fordi det ud over at være en god kilde til fuldkorn, også er nemt, hurtigt og lækkert. Der er noget for enhver smag og smørrebrød kan spises til både frokost og aftensmad, hverdag og fest.

 

Smørrebrødsguiden og inspiration på SoMe

I løbet af ugen præsenteres forskellige smørrebrødsopskrifter på Instagram og facebook, ligesom forskellige fuldkornspartnere vil fortælle om deres brød og hvilket slags smørrebrød de syntes er særlig godt. Fuldkornspartnerskabet har i anledningen også udviklet en smuk smørrebrødsguide, så man nemt kan overskue hvordan man selv laver 4 stykker klassisk smørrebrød.

Smørrebrødsguiden – En hyldest til rugbrødet!

Rugbrødet er begyndelsen på ethvert godt stykke smørrebrød. Det er udgangspunktet for det måltid, vi alle holder så meget af, og som rummer så mange smage og udtryk. Fuldkornspartnerskabet hylder smørrebrødet og i særdeleshed rugbrødet, fordi det ud over at være en god kilde til fuldkorn, også er nemt, hurtigt og lækkert. Der er noget for enhver smag, og smørrebrød kan spises til både frokost og aftensmad.
Her guides du til 4 klassiske stykker smørrebrød. Velbekomme!