Fuldkornsboller med müsli

 

Fuldkornsboller med müsli

Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Hviletid på køl: 12 timer
Samlet tid: 12 timer 30 minutter
Ret: Morgenmad
Antal: 9 stk.
Denne opskrift lever ikke op til fuldkorslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn ind i hverdagen.

Ingredienser

  • 1/2 ltr koldt vand
  • 12 1/2 g gær (1/4 pakke)
  • 100 g müsli med havregryn
  • 100 g knækkede hvedekerner
  • 125 g fuldkornsspeltmel
  • 325 g hvedemel
  • 1 1/2 tsk salt

Sådan gør du

  • Vand og gær røres sammen, mel typerne og salt tilsættes, og det hele røres sammen til en ensartet lidt flydende dej.
  • Dejen sættes på køl og hæver natten over, hvorefter den med en grydeske, sættes af i 9 boller på en bageplade.
  • Bag bollerne ved 225 grader og varmluft i 15 minutter.