Dyrlægens natmad
En klassiker på smørrebrødskortet: leverpostej, saltkød og sky i smagfuld forening på groft fuldkornsrugbrød. Så bliver det ikke bedre!Opskriften er udviklet af Jesper Panorama til Rema 1000 i forbindelse med Smørrebrødsugen.
Ingredienser
- 1 stk fuldkornsmærket rugbrød
- En lille håndfuld salat
- 3 x 3 cm sky
- 3 skiver saltkød
- 2-3 skiver leverpostej
- 5-6 ringe rødløg
- Karse
Sådan gør du
- Smør en skive fuldkornslogomærket rugbrød med et tyndt lag smør
- Læg derpå en lille håndfuld salat
- Vend leverpostejen ud af formen og skær den i skiver på ca. 5 mm.
- Fold saltkødet og læg det oven på salaten
- Læg derpå 2-3 skiver leverpostej
- Skær skyen i trekanter og fordel dem ovenpå leverpostejen
- Pynt med 5-6 ringe rødløg samt karse