Fuldkornspartnerskabet

Dyrlægens natmad

Dyrlægens natmad

Samlet tid 10 minutter
Frokost, Smørrebrød
1 stk
En klassiker på smørrebrødskortet: leverpostej, saltkød og sky i smagfuld forening på groft fuldkornsrugbrød. Så bliver det ikke bedre!
Opskriften er udviklet af Jesper Panorama til Rema 1000 i forbindelse med Smørrebrødsugen.

Ingredienser  

  • 1 stk fuldkornsmærket rugbrød
  • En lille håndfuld salat
  • 3 x 3 cm sky
  • 3 skiver saltkød
  • 2-3 skiver leverpostej
  • 5-6 ringe rødløg
  • Karse

Sådan gør du 

  • Smør en skive fuldkornslogomærket rugbrød med et tyndt lag smør
  • Læg derpå en lille håndfuld salat
  • Vend leverpostejen ud af formen og skær den i skiver på ca. 5 mm.
  • Fold saltkødet og læg det oven på salaten
  • Læg derpå 2-3 skiver leverpostej
  • Skær skyen i trekanter og fordel dem ovenpå leverpostejen
  • Pynt med 5-6 ringe rødløg samt karse