Fuldkornspartnerskabet

Fiskefilet med rejesalat

Fiskefilet med rejesalat

Samlet tid 15 minutter
Frokost, Smørrebrød
1 stk
Fiskefilet er en publikumsfavorit, men har du prøvet med rejesalat på? Det smager forrygende! Opskriften lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn ind i hverdagen.
Opskriften er udviklet af Jesper Panorama for Rema 1000 i forbindelse med Smørrebrødsugen.

Ingredienser  

  • 1 skive fuldkornsmærket rugbrød
  • 1 fiskefilet
  • 1 spsk rejesalat
  • 1 håndfuld salatmix
  • 1 citronbåd
  • Brøndkarse
  • Lidt olie og smør til stege fiskefileten i

Sådan gør du 

  • Steg fiskefileten på panden i halv olie og halvt smør. Eller steg fiskefileten i ovnen i 10 minutter ved 200 grader varmluft.
  • Smør en skivefuldkornslogomærket rugbrød med smør
  • Læg en lille håndfuld salatmix på brødet
  • Læg den friterede fisk på salaten
  • Læg en spiseskefuld rejesalat på fiskefileten
  • Skær en båd  citron og læg ved rejesalaten
  • Pynt med brøndkarse eller dild og evt. lidt revet citron.