Fuldkorns-tabouleh

 

Fuldkorns-tabouleh

Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Ret: Frokost og lette retter
Antal: 4 personer
Denne opskrift lever op til fuldkornslogoet
Fuldkorns-tabouleh_870x580px

Ingredienser

  • 3 dl fuldkornscouscous
  • 1 citron (saften af 1 citron eller 2 lime)
  • 2 spsk olie
  • 250 g solmodne tomater
  • 1 agurk
  • 1 rødløg
  • 1 håndfuld mynteblade
  • 1 håndfuld bredbladet persille

Sådan gør du

  • Tilbered couscous som anvist på pakken
  • Rør citronsaft og olie i couscoussen mens den stadig er lun.
  • Tomaterne udkernes således, at kun den faste del finthakkes.
  • Den midterste våde del fjernes fra agurken og resten skæres i små tern.
  • Rødløg, mynte og persille hakkes fint og vendes med de øvrige ingredienser i couscoussen.

Noter

Kan spises både lun og kold som tilbehør til fx kylling og lam.