Koldskålscrunch med rugbrød

 

Koldskålscrunch med rugbrød

Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Nedkøling: 20 minutter
Samlet tid: 45 minutter
Ret: Desserter
Denne opskrift lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn ind i hverdagen.

Ingredienser

  • 50 g grovvalsede havregryn
  • 100 g fuldkornslogomærket rugbrød
  • 30 g honning
  • 50 g smør
  • 20 g mandler
  • 1-1 1/2 ltr koldskål
  • 350 g friske jordbær

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Rist rugbrødet let i ovnen i 5 minutter. Skær rugbrødene i små tern, når det kommer ud af ovnen. Hak mandlerne groft.
  • Kom havregryn, smør, honning, mandler og rugbrødstern på en pande og rist det hele til det har fået en let gylden farve.
  • Tag koldskålscrunchen og hæld ud på et skærebræt, så det kan køle ned og blive helt sprødt.
  • Server som drys på koldskål sammen med friske jordbær.