Koldskålscrunch med rugbrød
Koldskålscrunch med rugbrød
Denne opskrift lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn ind i hverdagen.

Ingredienser
- 50 g grovvalsede havregryn
- 100 g fuldkornslogomærket rugbrød
- 30 g honning
- 50 g smør
- 20 g mandler
- 1-1 1/2 ltr koldskål
- 350 g friske jordbær
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Rist rugbrødet let i ovnen i 5 minutter. Skær rugbrødene i små tern, når det kommer ud af ovnen. Hak mandlerne groft.
- Kom havregryn, smør, honning, mandler og rugbrødstern på en pande og rist det hele til det har fået en let gylden farve.
- Tag koldskålscrunchen og hæld ud på et skærebræt, så det kan køle ned og blive helt sprødt.
- Server som drys på koldskål sammen med friske jordbær.