Rullepølse med sky
Den ydmyge rullepølse får godt selskab af sky, salat og rødløg og bliver forhøjet til et yderst velsmagende stykke smørrebrød, som alle kan lide. Opskriften er udviklet af Jesper Panorama for Rema 1000 i forbindelse med Smørrebrødsugen.Opskriften lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn ind i hverdagen.
Ingredienser
- 1 skive fuldkornsmærket rugbrød
- En lille håndfuld salatmix
- 3 skiver rullepølse
- 2-3 cm sky
- 2-3 ringe rødløg
- 1 lille spsk mayonnaise eller sennep
- 1 skive agurk
- 1 cherrytomat
- Peber
Sådan gør du
- Smør en skive fuldkornslogomærket rugbrød med smør
- Læg en smule salat på brødet. Helt klassisk lægges der er blot et salatblad i den ene ende af brødet.
- Fold rullepølseskiven og læg skiverne, som man lægger tagsten.
- Læg en lille skefuld mayonnaise eller sennep ovenpå rullepølsen.
- Fordel løgringe hen over skyen
- Slut af med lidt brøndkarse og pynt med 2 halve cherrytomater ogsno en skive agurk skåret på den lange led som afslutning.