Fuldkornspartnerskabet

Spaghetti i skål med parmesan og grønt

Spaghetti med asiatisk twist

45 minutter
Aftensmad
4 personer
Skal det gå stærkt, så er denne ret både smagfuld og lynhurtig - og noget for hele familien!
Denne opskrift lever op til fuldkornslogoet.

Ingredienser  

  • 1 stk broccoli
  • 1 stk squash
  • 1 bdt forårsløg
  • 1 pk fuldkornslogomærket spaghetti
  • 5 cm frisk ingefær skrællet og revet
  • 1 stk øko citron fint revet skal
  • 2 spsk sesamfrø
  • 1 spsk olivenolie
  • lidt frisk parmesan revet
  • 1 dt frisk basilikum

Sådan gør du 

  • Spaghettien koges efter pakkens anvisning.
  • Imens skylles grøntsagerne hvorefter squash skæres i tynde skiver, broccolien i ønskede buketter og forårsløgene snittes.
  • På en pande varmes olien op og squashen steges godt gyldne.
  • Derefter tilsættes forårsløg, broccoli, revet ingefær og citronskal og steges med et par minutter.
  • Når spaghettien er al dente tilsættes den grøntsagerne sammen med sesamfrø.
  • Varm retten igennem evt med lidt af vandet fra pastaen eller en ½ dl vand.
  • Server med basilikum og parmesan.