Suppe med fuldkorn, svampe og kål

 

Suppe med fuldkorn, svampe og kål

Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 40 minutter
Samlet tid: 50 minutter
Ret: Aftensmad
Antal: 4 personer
Denne opskrift lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn ind i hverdagen.

Ingredienser

  • 100 g bygkorn
  • 700 ml bouillon (grønsags eller kylling)
  • 1 spsk smør
  • 200 g blandede svampe
  • 200 g kål fx spidskål eller savoykål
  • 1/2 chili
  • 1 tsk spidskommen

Sådan gør du

  • Steg svampene og korn i smør.
  • Snit kålen i mundrette størrelser og tilsæt til svampene. Steg det lidt af.
  • Snit chilien fint og tilsæt til retten sammen med de øvrige ingredienser. Lad det hele simre ved mellem varme i 40 minutter.

Noter

Servér evt. med fuldkornsbrød.
 
Udviklet af Martin Guf.