Tacos med torsk og limedressing
Tacos med torsk og limedressing
Antal: 4 personer
Denne opskrift lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn ind i hverdagen.

Ingredienser
Tacos
- 3 dl majsmel (evt. fuldkornsmajsmel)
- 1 dl fuldkornshvedemel
- 3,5 dl kogende vand
Torskenuggets
- 600 g torsk
- 1 dl rugmel
- 1 æg
- 2 dl rasp
- salt og evt. røget paprika
- 6 spsk smagsneutral olie
Limedressing
- 1 dl mayonnaise
- 2 lime (saften derfra)
Tilbehør
- 200 g fintsnittet kål
- koriander
Sådan gør du
- Bland majsmel, fuldkornshvedemel og vand sammen til en klump. Lad det hvile i 20 minutter. Del det herefter i 12 små boller. Rul bollerne ud mellem 2 fryseposer. Steg dine tacos på en pande.
- Del torsken i 8 ”nuggets”. Pisk ægget. Bland mel sammen med salt og røget paprika. Vend fisken i mel, æg og derefter i rasp. Steg dine torskenuggets på en pande i olie.
- Bland mayonnaisen sammen med saften fra de to lime.
- Server med koriander og fintsnittet kål.
Noter
Opskriften er udviklet af Martin Guf.