Smørrebrødsugen – 14.06.21-20.06.21

Vi sætter fokus på partnernes lækre fuldkornsrugbrød og promoverer smørrebrød! Hvorfor? Fordi fuldkornsrugbrød er en af de vigtigste kilder til danskernes fuldkornsindtag, og vi vil gerne have danskerne til at spise endnu mere rugbrød. 

Vær med til i uge 24 at promovere smørrebrødet og fuldkornsrugbrødet. I forbindelse med ugen har vi fået designet et ”smørrebrødsuge stempel”, udviklet nogle inspirationstekster og fået taget nogle lækre billeder af smørrebrød. Disse elementer kan frit anvendes i hele smørrebrødsugen i tilbudsaviser, på web, i butik, på sociale meder, i nyhedsbreve og alle de steder I ser, at det kan finde anvendelse. Som altid er dette kun til inspiration, og har I en masse lækre billeder liggende af smørrebrød og rugbrød så brug dem – gerne sammen med Fuldkornspartnerskabets ”smørrebrødsuge stempel”, så forbrugerne kan se, at vi er flere der går ud med det samme budskab. Jo flere partnere der er med – desto større synlighed og resultat.

Vi udsender en pressemeddelelse i uge 23 og nævner alle de partnerne, der er aktive i ugen. Skriv til os og fortæl om I er med, og hvad I gør. Vi vil fortælle smørrebrødets historie i pressemeddelelsen. Vi markedsfører ugen på sociale medier og fuldkorn.dk og opfordre danskerne til at lave deres eget smørrebrød.

Hent smørrebrødsuge-stemplet her.