Rapporter og artikler
Her finder du et udvalg af videnskabelige rapporter og artikler.
Rapporter
- Food in the Anthropocene (2019) The EAT-Lancet Commission on food, planet and health
- Research on Whole Grains and Health (2017) Oldways and the Whole Grains Council, USA
- The Evolution of The Whole Grain Partnership in Denmark. An inspiration to other organizations that would like to pursue the partnership option (2014) Carsten Greve (CBS) og Rikke Iben Neess (Fuldkornspartnerskabet)
- Danskernes fuldkornsindtag 2011-2013 (2014) DTU Fødevareinstituttet
- Danskernes fuldkornsindstag 2011-2012 (2013) DTU Fødevareinstituttet
- Fuldkorn – Definition og vidensgrundlag for anbefaling af fuldkornsindtag i Danmark (2008) DTU Fødevareinsituttet
- Fuld af korn – En antropologisk undersøgelse (2007) Gry Skrædderdal Jakobsen og Anja Marie Bornø Jensen, Kræftens Bekæmpelse
Artikler
- The Whole Grain Partnership – How a public-private partnership helped increase whole grain intake in Denmark (2019) Sofia Lourenco & Gitte Laub Hansen (Kræftens Bekæmpelse) et al.
- Phytate a natural component in plant food (2019) DTU Fødevareinstituttet
Links