Webinar afslørede massiv interesse i fuldkorn – 26.01.21

Den 26. januar blev webinaret ”Skab værdi med fuldkorn” afholdt for over 66 deltagere, som bl.a. repræsenterede en række forskellige fødevarevirksomheder, restaurationskæder og foreninger. Formålet med webinaret var dels at motivere virksomheder til at tilsætte fuldkorn, og dels at tiltrække nogle nye partnere til Fuldkornspartnerskabet.

Deltagerne blev inspireret med oplæg om kostrådet og sundhedsfordele af Fødevarestyrelsen og Kræftens Bekæmpelse, samt motiverende oplæg fra Nestlé og Lantmännen Schulstad A/S om deres erfaringer og resultater med fuldkorn. Herudover var et oplæg om fuldkorn og forbrugeradfærd, der kortlagde hvilke tendenser fuldkornsprodukter med fordel kan skrive sig ind nu og i fremtiden.

Syv minutter inde i webinaret forsvandt internetforbindelsen i 20 minutter. Heldigvis hang stort set alle deltagerne på og var med lige til webinarets afslutning (se bare grafen på billedet). Den store webinartilslutning, deltagernes vedholdenhed og den efterfølgende, positive feedback vidner om en stor interesse for fuldkorn og ideen om at løfte bundniveuaet ved at tilsætte en smule fuldkorn i fiberfattige fødevarer.

I forbindelse med webinaret, har vi udviklet et par infoark om Fuldkornspartnerskabet, som du kan downloade til internt brug:

 

Fuldkorn og Fuldkornslogoet forklaret med tekst og grafik:

Infoark om fuldkorn og sundhed

 

Fuldkornspartnerskabets arbejde forklaret med tekst, tal og citater:

Two pager om FP