Udskriv

Tacos med torsk og limedressing

Denne opskrift lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn ind i hverdagen.
Forb. tid15 min
Tilb. tid20 min
Hviletid20 min
Samlet tid55 min
Ret: Aftensmad
Antal: 4 personer
Forfatter: Martin Guf

Ingredienser

Tacos

  • 3 dl majsmel (evt. fuldkornsmajsmel)
  • 1 dl fuldkornshvedemel
  • 3,5 dl kogende vand

Torskenuggets

  • 600 g torsk
  • 1 dl rugmel
  • 1 æg
  • 2 dl rasp
  • salt og evt. røget paprika
  • 6 spsk smagsneutral olie

Limedressing

  • 1 dl mayonnaise
  • 2 lime (saften derfra)

Tilbehør

  • 200 g fintsnittet kål
  • koriander

Sådan gør du

  • Bland majsmel, fuldkornshvedemel og vand sammen til en klump. Lad det hvile i 20 minutter. Del det herefter i 12 små boller. Rul bollerne ud mellem 2 fryseposer. Steg dine tacos på en pande.
  • Del torsken i 8 ”nuggets”. Pisk ægget. Bland mel sammen med salt og røget paprika. Vend fisken i mel, æg og derefter i rasp. Steg dine torskenuggets på en pande i olie.
  • Bland mayonnaisen sammen med saften fra de to lime.
  • Server med koriander og fintsnittet kål.

Noter

Opskriften er udviklet af Martin Guf.