Go Back

Buddhabowl

Denne opskrift lever op til fuldkornslogoet.
Forb. tid20 min
Tilb. tid1 t
Samlet tid1 t 20 min
Ret: Frokost
Antal: 1 person

Ingredienser

  • 50 g speltkerner (rå vægt)
  • 80 g søde kartofler
  • 1/2 tsk olivenolie
  • 40 g salat
  • 50 g avokado
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk creme fraiche 5%
  • 80 g edamamebønner
  • 80 g cherrytomater
  • 50 g varmrøget laks
  • 100 g mango
  • 80 g kikærter (kogte/fra dåse)

Sådan gør du

  • Kog speltkernerne som anvist på pakken.
  • Bag de søde kartofler med lidt olie i ovnen ved 200 grader til de er møre.
  • Anret salaten i bunden af en skål.
  • Lav en guacamole af avocado, hvidløg og creme fraiche.
  • Anret de resterende ingredienser ovenpå salaten i små portioner.

Noter

Du kan variere retten med de rester, du har i køleskabet, fx kylling og andre grøntsager.