Denne opskrift lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn ind i hverdagen.
Ingredienser
150gmørkt rugbrød
90ggrovvalsede havregrynca. 3 dl
50gknækket boghvede
2spsksesamfrø20 gram
50ggræskarkerner
1tskvaniljesukker
50grosiner
Sådan gør du
Rugbrødet rives og blandes med havregryn, boghvede, sesamfrø, græskarkerner og vaniljesukker.
Myslien tørristes på en pande i 2-3 minutter, til den får en gylden farve. Herefter afkøles den og tilsættes rosiner.
Servering
Den ristede mysli serveres som drys på syrnede mælkeprodukter.
Tip
Myslien kan med fordel ristes i ovnen på en plade med bagepapir. Husk at vende blandingen engang imellem. Opbevares tørt, f.eks. i et glas med tætsluttende låg.