Har du noget daggammelt brød, er det perfekt til bruschetta. Bruschetta kan varieres i det uendelige, men her serverer vi den helt klassiske version med tomat.Denne opskrift lever op til fuldkornslogoet.
Ingredienser
200gfuldkornslogmærket flutes eller rester af et godt fuldkornsbrød
300gsolmodne tomater
4-6stilkebredbladet persille
15grevet parmesanost
1fedhvidløg
peber
Sådan gør du
Skær brødet i 4 tykke skiver og rist dem.
Hak tomater og persille. Vend tomater med persille og reven parmesanost og smag til med peber.
Knus hvidløget let og gnid det på brødet. Top brødet med tomaterne.
Tip
Fuldkorn kan med fordel inddrages i flere af dagens måltider. I denne ret får du fuldkorn som hele hvedekerner.
Giv det daggamle brød, der ellers er blevet lidt tørt, nyt liv med denne opskrift.
Rester fra persillen kan samles og gemmes i fryseren og bruges som smagsgiver til en suppe.