Fuldkornsbruschetta
Har du noget daggammelt brød, er det perfekt til bruschetta. Bruschetta kan varieres i det uendelige, men her serverer vi den helt klassiske version med tomat.Denne opskrift lever op til fuldkornslogoet.
Ingredienser
- 200 g fuldkornslogmærket flutes eller rester af et godt fuldkornsbrød
- 300 g solmodne tomater
- 4-6 stilke bredbladet persille
- 15 g revet parmesanost
- 1 fed hvidløg
- peber
Sådan gør du
- Skær brødet i 4 tykke skiver og rist dem.
- Hak tomater og persille. Vend tomater med persille og reven parmesanost og smag til med peber.
- Knus hvidløget let og gnid det på brødet. Top brødet med tomaterne.
Tip
- Fuldkorn kan med fordel inddrages i flere af dagens måltider. I denne ret får du fuldkorn som hele hvedekerner.
- Giv det daggamle brød, der ellers er blevet lidt tørt, nyt liv med denne opskrift.
- Rester fra persillen kan samles og gemmes i fryseren og bruges som smagsgiver til en suppe.