Fuldkornsbruschetta
Fuldkornsbruschetta
Antal: 4 personer
Denne opskrift lever op til fuldkornslogoet.

Ingredienser
- 200 g fuldkornslogmærket flutes eller rester af et godt fuldkornsbrød
- 300 g solmodne tomater
- 4-6 stilke bredbladet persille
- 15 g revet parmesanost
- peber
- 1 fed hvidløg
Sådan gør du
- Skær brødet i 4 tykke skiver og rist dem.
- Hak tomater og persille. Vend tomater med persille og reven parmesanost og smag til med peber.
- Knus hvidløget let og gnid det på brødet. Top brødet med tomaterne.
Noter
Fuldkorn kan med fordel inddrages i flere af dagens måltider. I denne ret får du fuldkorn som hele hvedekerner.
Giv det daggamle brød, der ellers er blevet lidt tørt, nyt liv med denne opskrift.
Rester fra persillen kan samles og gemmes i fryseren og bruges som smagsgiver til en suppe.
Rester fra persillen kan samles og gemmes i fryseren og bruges som smagsgiver til en suppe.