Fuldkornsbruschetta

 

Fuldkornsbruschetta

Forb. tid: 15 minutter
Samlet tid: 15 minutter
Ret: Snacks
Antal: 4 personer
Denne opskrift lever op til fuldkornslogoet.

Ingredienser

  • 200 g fuldkornslogmærket flutes eller rester af et godt fuldkornsbrød
  • 300 g solmodne tomater
  • 4-6 stilke bredbladet persille
  • 15 g revet parmesanost
  • peber
  • 1 fed hvidløg

Sådan gør du

  • Skær brødet i 4 tykke skiver og rist dem.
  • Hak tomater og persille. Vend tomater med persille og reven parmesanost og smag til med peber.
  • Knus hvidløget let og gnid det på brødet. Top brødet med tomaterne.

Noter

Fuldkorn kan med fordel inddrages i flere af dagens måltider. I denne ret får du fuldkorn som hele hvedekerner.
Giv det daggamle brød, der ellers er blevet lidt tørt, nyt liv med denne opskrift.
Rester fra persillen kan samles og gemmes i fryseren og bruges som smagsgiver til en suppe.