Bliv fuldkornspartner

Som partner i Fuldkornspartnerskabet bliver din organisation en aktiv del af et motiverende og produktivt samarbejde, der forbedrer folkesundheden ved at få danskerne til at spise mere fuldkorn.

”Vi har gennem partnerskabet fået synliggjort overfor forbrugerne hvorfor fuldkorn er vigtigt, og særligt har der været fokus på at få dem, der spiser mindst til at spise mere. Vi har som leverandør af brød til alle danskere et ansvar for at forbedre folkesundheden, og det har været en spændende rejse som fortsætter, da der stadig er mange muligheder for at få danskerne til at spise endnu mere fuldkorn”

– Tina Lindeløv, Innovation manager, Lantmännen Schulstad.

I et offentlig privat partnerskab er det vigtigt at skabe begejstring og gøre partnerne stolte af at være med. Det er vigtigt at lytte til partnerne og igangsætte nye initiativer, vi kan samles om”

– Rikke Iben Neess, Kampagneleder Fuldkornspartnerskabet.

Som partner i Fuldkornspartnerskabet kan din organisation eller virksomhed anvende fuldkornslogoet på produkter, der lever op til de ernæringsmæssige krav til logoet.

I kan benytte fuldkornslogoet til såvel intern som ekstern markedsføring.

I kan markedsføre jer som en del af Fuldkornspartnerskabet. Derudover bliver I også en del af Fuldkornspartnerskabets PR-indsatser.

I vil få indflydelse på Fuldkornspartnerskabets strategi og fremtidige handlingsplaner.

I bliver en del af et fællesskab, der gør fuldkorn mere tilgængeligt for befolkningen med henblik på at forbedre folkesundheden.

I bidrager til at øge tilgængeligheden af varer med fuldkorn, ved at produktudvikle og udbyde varer der indeholder fuldkorn (producenter)

I markedsfører fuldkornslogoet på produkter og i andre relevante materialer.

Fuldkornslogomanualen 

Gældende fra 5. maj 2020 – 31. december 2022

Partnerskabsaftale

Gældende fra 1. januar 2020 – 31. december 2022