Røget laks med peberrodscreme

 

Røget laks med peberrodscreme

Forb. tid: 25 minutter
Samlet tid: 25 minutter
Ret: Frokost
Antal: 4 personer
Denne opskrift lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn ind i hverdagen.

Ingredienser

Peberrodscreme

  • 1 dl skyr eller kvark naturel
  • 1 spsk mayonnaise, fedtreduceret
  • 3 spsk revet peberrod
  • salt og peber

Røget laks

  • 100 g røget laks i skiver

Tilbehør

  • 4 skiver fuldkornsrugbrød (200 g)
  • 1 bundt dild

Sådan gør du

Peberrodscreme

  • Rør skyr med mayonnaise og friskrevet peberrod. Smag cremen til med salt og peber.

Røget laks

  • Skær laksen i 8 eller 16 stykker og rul den sammen.

Anretning

  • Rist rugbrødet på begge sider, og skær det i halve eller kvarte. Top brødet med peberrodscreme og anret laksen ovenpå. Pynt med dild og krydr med salt og peber.