Fuldkornspartnerskabet

Røget laks med peberrodscreme

25 minutter
Forretter, Snacks
4 personer
Denne opskrift lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn ind i hverdagen. Opskriften er udviklet af Hjerteforeningen.
 

Ingredienser  

Peberrodscreme

  • 1 dl skyr eller kvark naturel
  • 1 spsk mayonnaise fedtreduceret
  • 1-3 tsk revet peberrod
  • salt og peber

Røget laks

  • 100 g røget laks i skiver

Tilbehør

  • 4 skiver fuldkornsrugbrød 200 g
  • 1 bundt dild

Sådan gør du 

Peberrodscreme

  • Rør skyr med mayonnaise og friskrevet peberrod. Smag cremen til med salt, peber og evt. mere peberrod.

Røget laks

  • Skær laksen i 8 eller 16 stykker og rul den sammen.

Anretning

  • Rist rugbrødet på begge sider, og skær det i halve eller kvarte. Top brødet med peberrodscreme og anret laksen ovenpå. Pynt med dild og krydr med salt og peber.