Røget laks med peberrodscreme
Røget laks med peberrodscreme
Antal: 4 personer
Denne opskrift lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn ind i hverdagen.

Ingredienser
Peberrodscreme
- 1 dl skyr eller kvark naturel
- 1 spsk mayonnaise, fedtreduceret
- 3 spsk revet peberrod
- salt og peber
Røget laks
- 100 g røget laks i skiver
Tilbehør
- 4 skiver fuldkornsrugbrød (200 g)
- 1 bundt dild
Sådan gør du
Peberrodscreme
- Rør skyr med mayonnaise og friskrevet peberrod. Smag cremen til med salt og peber.
Røget laks
- Skær laksen i 8 eller 16 stykker og rul den sammen.
Anretning
- Rist rugbrødet på begge sider, og skær det i halve eller kvarte. Top brødet med peberrodscreme og anret laksen ovenpå. Pynt med dild og krydr med salt og peber.