Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Pastasalat med grøntsager og karrydressing
55
minutter
min
Frokost, Salater
4
personer
Denne opskrift lever op til fuldkornslogoet.
Ingredienser
300
g
fuldkornslogomærket pasta
150
g
broccoli
70
g
rød peberfrugt
160
g
portobellosvampe
110
g
gulerødder
150
g
spidskål
20
stk
cherrytomater
230 g
35
g
pinjekerner
1
spsk
olivenolie
200
g
creme fraiche 5%
2
tsk
karry
½
tsk
salt
½
tsk
peber
Sådan gør du
Kog pastaen som anvist på pakken.
Skær broccoli i små buketter, rød peberfrugt i små tern, gulerødder i tynde poletter, portobellosvampe i tynde skiver og spidskål i mundrette stykker.
Cherrytomaterne deles nu i halve.
Når pastaen er kogt, hæld da vandet over broccolien og lad det trække i 5 minutter, så broccolien bliver mør.
Steg portobellosvampene og gulerødderne i olien. Rist pinjekernerne på en tør pande. Bland alle ingredienserne sammen.
Lav en dressing af creme fraiche, karry, salt og peber og bland den sammen med pastasalaten.
Del på Facebook
Udskriv