Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Fuldkornswraps med krydret bønnefyld
9
timer
t
5
minutter
min
Frokost, Salater
4
stk
Denne opskrift lever op til fuldkornslogoet.
Ingredienser
Bønnefyld
200
g
tørrede bønner
fx sortøje bønner eller hvide bønner
1
fed
hvidløg
½
tsk
citron
saften derfra
½
tsk
groft salt
¼
tsk
spidskommen
1
tsk
paprika
½
dl
vand
1
spsk
koldpresset rapsolie
Grøntsagsfyld
½
agurk
2
gulerødder
1
peberfrugt
1
hjertesalat
2
håndfulde
spæde spinatblade
1
håndfuld
soltørrede tomater
Sådan gør du
Bønnefyld
Sæt bønnerne i blød i 8 timer.
Bønnerne tilberedes efter anvisning på posen.
Herefter afkøles de og blendes med de resterende ingredienser.
Smag til med krydderier, citron og hvidløg efter smag.
Grøntsagerne vaskes og skæres i lange tynde strimler, hvorefter de fordeles i wrappene ovenpå bønnefyldet.
De soltørrede tomater skæres i mindre stykker og fordeles ligeledes i wrappene.
Rul wrappene - de er lige til at tage med i madpakken!
Tip
Brug de grøntsager du har eller bedst kan lide til wrappene. Bønnefyldet er også lækkert som pålæg i en fuldkornssandwich.
Del på Facebook
Udskriv