Fuldkornspartnerskabet

Fuldkornswraps med krydret bønnefyld

9 timer 5 minutter
Frokost, Salater
4 stk
Denne opskrift lever op til fuldkornslogoet.

Ingredienser  

Bønnefyld

  • 200 g tørrede bønner fx sortøje bønner eller hvide bønner
  • 1 fed hvidløg
  • ½ tsk citron saften derfra
  • ½ tsk groft salt
  • ¼ tsk spidskommen
  • 1 tsk paprika
  • ½ dl vand
  • 1 spsk koldpresset rapsolie

Grøntsagsfyld

  • ½ agurk
  • 2 gulerødder
  • 1 peberfrugt
  • 1 hjertesalat
  • 2 håndfulde spæde spinatblade
  • 1 håndfuld soltørrede tomater

Sådan gør du 

Bønnefyld

  • Sæt bønnerne i blød i 8 timer.
  • Bønnerne tilberedes efter anvisning på posen.
  • Herefter afkøles de og blendes med de resterende ingredienser.
  • Smag til med krydderier, citron og hvidløg efter smag.
  • Grøntsagerne vaskes og skæres i lange tynde strimler, hvorefter de fordeles i wrappene ovenpå bønnefyldet.
  • De soltørrede tomater skæres i mindre stykker og fordeles ligeledes i wrappene.
  • Rul wrappene - de er lige til at tage med i madpakken!

Tip

  • Brug de grøntsager du har eller bedst kan lide til wrappene. Bønnefyldet er også lækkert som pålæg i en fuldkornssandwich.