Fuldkornswraps med krydret bønnefyld
Fuldkornswraps med krydret bønnefyld
Antal: 4 personer
Denne opskrift lever op til fuldkornslogoet

Ingredienser
- 4 stk fuldkornswraps
Bønnefyld
- 200 g tørrede bønner (fx sortøje bønner eller hvide bønner)
- 1 fed hvidløg
- 1/2 stk citron (saften derfra)
- 1/2 tsk groft salt
- 1/4 tsk spidskommen
- 1 tsk paprika
- 1/2 dl vand
- 1 spsk koldpresset rapsolie
Grøntsagsfyld
- 1/2 agurk
- 2 gulerødder
- 1 peberfrugt
- 1 hjertesalat
- 2 håndfulde spæde spinatblade
- 1 håndfuld soltørrede tomater
Sådan gør du
Bønnefyld
- Sæt bønnerne i blød i 8 timer.
- Bønnerne tilberedes efter anvisning på posen.
- Herefter afkøles de og blendes med de resterende ingredienser.
- Smag til med krydderier, citron og hvidløg efter smag.
- Grøntsagerne vaskes og skæres i lange tynde strimler, hvorefter de fordeles i wrappene ovenpå bønnefyldet.
- De soltørrede tomater skæres i mindre stykker og fordeles ligeledes i wrappene.
- Rul wrappene - de er lige til at tage med i madpakken!
Noter
Brug de grøntsager du har eller bedst kan lide til wrappene. Bønnefyldet er også lækkert som pålæg i en fuldkornssandwich.