Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Rødkålssalat med rugkerner
1
time
t
15
minutter
min
Jul, Salater
4
personer
Denne opskrift lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en god måde at få mere fuldkorn ind i hverdagen.
Ingredienser
150
g
skårne rugkerner
½
stk
lille rødkål
2
stk
æbler
100
g
tranebær
1
bk
blåbær
Saft af 1 appelsin
Sådan gør du
Kog rugkernerne i rigeligt vand i 10-15 minutter og lad dem køle af.
Rødkålen snittes fint og æblerne skæres i tynde både.
Rødkålen blandes med blåbær, æbler, tranebær og de afkølede rugkerner.
Appelsinen presses og saften hældes over salaten.
Tip
Alle slags fuldkornskerner kan benyttes, det er blot et spørgsmål om smag og tilgængelighed.
Tilpas salaten med den frugt der er i sæson. Her kan man f.eks. variere med æbler, pærer, brombær osv..
Del på Facebook
Udskriv