Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Fuldkornstabouleh
30
minutter
min
Salater
4
personer
Denne opskrift lever op til fuldkornslogoet.
Ingredienser
3
dl
fuldkornscouscous
1
citron
saften af 1 citron eller 2 lime
2
spsk
olie
250
g
solmodne tomater
1
agurk
1
rødløg
1
håndfuld
mynteblade
1
håndfuld
bredbladet persille
Sådan gør du
Tilbered couscous som anvist på pakken
Rør citronsaft og olie i couscoussen mens den stadig er lun.
Tomaterne udkernes således, at kun den faste del finthakkes.
Den midterste våde del fjernes fra agurken og resten skæres i små tern.
Rødløg, mynte og persille hakkes fint og vendes med de øvrige ingredienser i couscoussen.
Tip
Kan spises både lun og kold som tilbehør til fx kylling og lam.
Del på Facebook
Udskriv