Græskarsuppe der passer perfekt til vinteren og ideel anledning til at få brugt sine rugbrødsrester med en opgradering til lækre crutoner.
Ingredienser
1kgca. 1 stort hokkaidogræskar
1spskolie
1stort løg
2spskrevet ingefær
1stkchili
3fedhvidløg
1tskspidskommen
2stkgrøntsagsbouillon
8dlvand
Toppings
3skiverfuldkornsrugbrød
½tsksalt
lidt revet kokos
½spskolivenolie
1håndfuld koriander
4spskskyr
Sådan gør du
Suppe
Skræl græskaret og skær det ud i tern. Hak løg, hvidløg og chili. Varm olien op i en stor gryde og svits løg, ingefær, chili, hvidløg og spidskommen. Tilsæt græskar, bouillon og vand. Kog retten i ca. 20 minutter eller til græskaret er mørt. Blend til en suppe og smag til med peber.
Toppings
Skær rugbrødet ud i små tern og bland det med olien. Rist det på en pande og lad det køle helt af. Bland det ristede rugbrød med kokos.
Servering
Server suppentoppet med rugbrødstopping, friske koriander, en lille spsk. skyr og lime.