Spis denne lækre pastasalat til aften eller frokost, og tilføj gerne andre grøntsager eller urter fra dit køleskab. Denne opskrift lever op til fuldkornslogoet.
Ingredienser
200gfuldkornspasta – skruerpenne eller lign
250ggrønne bønner
1pssugarsnaps
2stilkebladselleri
1bdtforårsløg
½agurk
1bundtpersille
1bundtdild
1fedhvidløg
3spsk.olivenolie
2-3spsk.æblecidereddike
200gvarmrøget laks
Sådan gør du
Salaten
Pastaen koges som anvist på pakken.
Alle grøntsager skylles og rengøres.
Bønnerne koges i letsaltet vand i 2-3 minutter
Sugarsnaps skæres i aflange mundrette stykker. Det samme gøres med sellerien.
Forårsløgene skæres i skrå tynde skriver.
Agurken halveres og det inderste fjernes med en ske. Skær nu i tynde skiver.
Krydderurterne skylles og hakkes fint.
Det hele blandes i en skål.
Anret den varmrøgede laks ovenpå salaten, eller vend den forsigtigt i.
Dressingen
Bland fint revet hvidløg, olivenolie og eddike og smag til med lidt salt og peber inden den tilsættes salaten.