Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Frugtfulde muffins med fuldkorn
45
minutter
min
Desserter
8
stk
Denne opskrift lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn ind i hverdagen.
Ingredienser
50
g
rørsukker
50
g
blødt smør
2
æg
1
dl
mælk
1
banan
1 1/2
tsk
kanel
3
dl
havregryn
2
tsk
bagepulver
1
tsk
natron
1/2
dl
rugmel
1
dl
hvedemel
mandler til topping
Sådan gør du
Pisk rørsukker og smør indtil det lysner og tilsæt herefter æg og mælk.
Skær et skrællet æblet i små tern, mos en banan med en gaffel og tilsæt æbletern og bananmos i dejen.
Kom derefter de resterende ingredienser i og rør indtil dejen er ensartet.
Dejen fordeles i 8 muffinsforme og drysses evt. med lidt hakkede mandler.
Bages i ca. 15-20 minutter ved 200 grader.
Tip
Æblet kan evt. erstattes af en håndfuld bær.
Del på Facebook
Udskriv