Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Fuldkornssmørrebrød med forårssalat
30
minutter
min
Frokost, Smørrebrød
1
person
Denne opskrift lever op til fuldkornslogoet.
Ingredienser
Forårssalat
100
g
agurk
1/4
dl
rødløg
100
g
radiser
1
bdt
krydderurter fx persille eller purløg
200
g
nøglehulsmærket hytteost
1/4
tsk
groft salt
peber
citronskal efter smag
Rugbrødsmadderne
1
skive
fuldkornslogomærket rugbrød
1
kartoffel
1
tomat
Sådan gør du
Skræl kartoflen og kog den ca. 10 min.
Rødløget skrælles og alle grøntsagerne skylles.
Agurken skæres midt over på langs. Herefter tages det våde midterstykke ud med en ske og smides væk.
Agurken og radiserne skæres i små tern.
Rødløget pilles og skæres også i små tern.
Krydderurterne skylles og hakkes fint.
Alle grønsagerne blandes i hytteosten og smages til med lidt salt og peber og en smule citronskal.
Brug forårssalaten ovenpå dit yndlingsrugbrød med lidt kogt kartoffel og tomat.
Tip
Forårssalaten er også lækker til kylling eller fisk.
Del på Facebook
Udskriv