Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Fuldkornstoastbrød
11
timer
t
20
minutter
min
Brød, Morgenmad
1
brød
Et mildt og lækkert toastbrød til hele familien. Perfekt til sandwiches eller til morgenbrødet. Brødet lever op til fuldkornslogoet.
Ingredienser
8
g
gær
600
g
koldt vand
hanekoldt
10
g
salt
470
g
hvid hvede
fuldkornshvedemel
300
g
hvedemel
Sådan gør du
Rør gær og salt ud i vandet
Tilsæt melet og ælt dejen grundigt i ca 10 min på en røremaskine ved medium hastighed
Når dejen har samlet sig og er blevet elastisk kommes den i en brødform. Brug evt bagepapir.
Nu dækkes formen til og sættes i køleskabet til hævning i 8-10 timer
Bagning
Bag brødet ved 180 grader i ca 1 time. Mål evt brødet med et stegetermometer. Det skal være 99 grader i midten for at være færdigbagt.
Del på Facebook
Udskriv