Nem, hurtig og minimal opvask - denne pastaret kan varieres alt efter hvad du har i køleskabet, og er perfekt til travle hverdagsaftener! Denne opskrift lever op til fuldkornslogoet.
Ingredienser
2store gulerødderca. 200 gram
150gpeberfrugt
100gchampignon
100gspidskål
½løgca. 40 gram
2fedhvidløg
1spskolie til stegning
1spsktomatpuré30 gram
1dshakkede tomater
½ltrvand
200gfrossen spinat
200gfuldkornslogomærket pasta
1håndfuldfrisk basilikum
100gfedtfattig smøreost fx Philadelphia light
1dskikærter240 gram
1tsksalt
1/2tskpeber
1/2tskchiliflager
30gparmesan
Sådan gør du
Skær gulerødder, peberfrugt, champignon og spidskål i mundrette stykker. Hak løg og hvidløg fint.
Varm en stor, tykbundet gryde op med olie. Svits løg og hvidløg til de bliver blanke, og tilsæt hakkede gulerødder og hakket peberfrugt.
Tilsæt champignoner og spidskål og steg et par minutter.
Tilsæt herefter tomatpuré, hakkede tomater og vand. Rør godt rundt og tilsæt nu spinat, fuldkornspasta og basilikum.
Få det hele til at koge op (uden låg) i ca. 15 min eller til pastaen er kogt færdig.
Til slut røres smøreost og kikærter i og der smages til med salt, peber og chiliflager.
Lad det koge op indtil kikærterne er varme og server med revet parmesan over.