Sommerlig aspargesmad
Pocheret asparges, syrlige ribs, ostecreme og ristet fuldkornsbrød. Byd dine gæster på dette lækre stykke smørrebrød med sommerlige ingredienser. Opskriften lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få fuldkorn i hverdagen. Opskriften er udviklet af Jesper Panorama
Ingredienser
- 4 skiver fuldkornslogomærket rugbrød
- 4 hvide asparges
- 4 grønne asparges
- 1 bakke ribs (ca. 100 g)
- 1 pose salatmix
- 1 dl friskost
Sådan gør du
- Skrælde hvide asparges, fra hovedenden og ned. Enden brækkes af.
- Ved de grønne asparges skal den trævlede ende blot brækkes af.
- Pocher aspargesene iletsaltet vand i maks. 2-3 minutter.
- Skær aspargesene i stykker på 3-4 cm
- Rist rugbrødet i en brødrister, eller på en tør pande
- Læg derpå en lille håndfuld salat og fordel asparges henover brødet.
- Anret 3-4 teske flødeost rundt på aspargesene og afslut med 5-7 ribs fordelt på brødet