Pastasalat med grøntsager og karrydressing
Denne opskrift lever op til fuldkornslogoet.
Ingredienser
- 300 g fuldkornslogomærket pasta
- 150 g broccoli
- 70 g rød peberfrugt
- 160 g portobellosvampe
- 110 g gulerødder
- 150 g spidskål
- 20 stk cherrytomater 230 g
- 35 g pinjekerner
- 1 spsk olivenolie
- 200 g creme fraiche 5%
- 2 tsk karry
- ½ tsk salt
- ½ tsk peber
Sådan gør du
- Kog pastaen som anvist på pakken.
- Skær broccoli i små buketter, rød peberfrugt i små tern, gulerødder i tynde poletter, portobellosvampe i tynde skiver og spidskål i mundrette stykker.
- Cherrytomaterne deles nu i halve.
- Når pastaen er kogt, hæld da vandet over broccolien og lad det trække i 5 minutter, så broccolien bliver mør.
- Steg portobellosvampene og gulerødderne i olien. Rist pinjekernerne på en tør pande. Bland alle ingredienserne sammen.
- Lav en dressing af creme fraiche, karry, salt og peber og bland den sammen med pastasalaten.