Fuldkornspartnerskabet

Opskrifter

Her finder du inspiration til fuldkorn for enhver smag. Det skal være lækkert og nemt at lave mad med fuldkorn. Derfor vil de fleste ingredienser være nemme at finde i de fleste supermarkeder. Mange af Fuldkornspartnerskabets opskrifter er udviklet med tanke på at de skal have et lavt klimaaftryk. Det betyder, at de indeholder mange grøntsager og kornprodukter, som har et lavt CO2-aftryk i forhold til kød, særligt oksekød. De fleste råvarer er desuden udvalgt efter at have et for fødevarekategorien lavt CO2-aftryk, som Concito har udregnet i rapporten Klimavenlige madvaner”.

Filter

Her finder du kreative idéer til at bruge fuldkorn i hverdagens madlavning. Vi stræber efter at gøre det både velsmagende og ukompliceret at integrere fuldkorn i dine måltider. Du vil bemærke, at de ingredienser, vi foreslår, er lettilgængelige i de fleste supermarkeder. Vores opskrifter er designet med omtanke for miljøet, hvilket betyder, at de primært indeholder ingredienser som grøntsager og kornprodukter, der har et mindre CO2-fodaftryk.
Find opskrifter på aftensmadopskrifter, brødopskrifter, dessertopskrifter, frokostopskrifter, klimavenlige opskrifter, morgenmadsopskrifter, salatopskrifter og snacks opskrifter.