Fuldkornspartnerskabet

Fiskefilet til børn

Fiskefilet til børn

Samlet tid 30 minutter
Frokost, Smørrebrød
4 stykker
Alletiders børnefavorit; sprødstegt fiskefilet med remoulade på lækkert fuldkornsrugbrød. Opskriften lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn i hverdagen.
Opskriften er udviklet af Jesper Panorama til Coop i forbindelse med Smørrebrødsugen

Ingredienser  

  • 4 skiver fuldkornsmærket rugbrød
  • 4 rødspættefileter (ikke panerede)
  • 1 pose salatmix
  • mælk til at vende fiskefileterne i
  • rugmel til panering
  • 1 dl remoulade
  • 1 citron
  • 4 cherrytomater
  • 4 kviste dild

Sådan gør du 

  • Vend fisken i mælk, og derefter i rugmel. Læg herefter fiskefileterne på bagepapir på en bageplade.
  • Steg fiskefileterne i ovnen i 10 minutter ved 200 grader varmluft
  • Skær citronen i fire både
  • Halver cherrytomaterne
  • Læg en lille håndfuld salatmix ovenpå hver skive rugbrød
  • Læg fiskefileten ovenpå
  • Læg 1 lille spsk. remoulade ovenpå fisken
  • Læg evt. en kvart citron i den ene ende af fisken
  • Læg to halve cherrytomater ved remouladen
  • Pynt med dild,