Fiskefilet til børn
Alletiders børnefavorit; sprødstegt fiskefilet med remoulade på lækkert fuldkornsrugbrød. Opskriften lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn i hverdagen. Opskriften er udviklet af Jesper Panorama til Coop i forbindelse med Smørrebrødsugen
Ingredienser
- 4 skiver fuldkornsmærket rugbrød
- 4 rødspættefileter (ikke panerede)
- 1 pose salatmix
- mælk til at vende fiskefileterne i
- rugmel til panering
- 1 dl remoulade
- 1 citron
- 4 cherrytomater
- 4 kviste dild
Sådan gør du
- Vend fisken i mælk, og derefter i rugmel. Læg herefter fiskefileterne på bagepapir på en bageplade.
- Steg fiskefileterne i ovnen i 10 minutter ved 200 grader varmluft
- Skær citronen i fire både
- Halver cherrytomaterne
- Læg en lille håndfuld salatmix ovenpå hver skive rugbrød
- Læg fiskefileten ovenpå
- Læg 1 lille spsk. remoulade ovenpå fisken
- Læg evt. en kvart citron i den ene ende af fisken
- Læg to halve cherrytomater ved remouladen
- Pynt med dild,