Buddhabowl
Denne opskrift lever op til fuldkornslogoet.
Ingredienser
- 50 g speltkerner rå vægt
- 80 g søde kartofler
- ½ tsk olivenolie
- 40 g salat
- 50 g avokado
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk creme fraiche 5%
- 80 g edamamebønner
- 80 g cherrytomater
- 50 g varmrøget laks
- 100 g mango
- 80 g kikærter kogte/fra dåse
Sådan gør du
- Kog speltkernerne som anvist på pakken.
- Bag de søde kartofler med lidt olie i ovnen ved 200 grader til de er møre.
- Anret salaten i bunden af en skål.
- Lav en guacamole af avocado, hvidløg og creme fraiche.
- Anret de resterende ingredienser ovenpå salaten i små portioner.
Tip
- Du kan variere retten med de rester, du har i køleskabet, fx kylling og andre grøntsager.