Ovnbagt grød med pistacie og plantemælk

30 minutter
Grød, Morgenmad
2 personer
En cremet og nærende morgenmadsgrød bagt i ovnen med havregryn, rugflager, plantemælk og æg. Smagt til med kanel, vanilje og honning og toppet med sprøde pistaciekerner og kokosflager. Serveres lun med frisk frugt og spiselige blomster for et smukt og lækkert morgenmåltid.
2

Ingredienser 

  • 2 dl havregryn
  • 2 dl rugflager
  • 4 dl plantemælk
  • 2 æg
  • 4 spsk hakkede pistaciekerner
  • 2 spsk ristede kokosflager
  • ½ tsk kanel
  • Kornene af ½ vaniljestang.
  • 2 spsk honning

Eventuelt

  • 2 spsk kokosolie
  • Spiselige blomster til pynt
  • frisk frugt

Sådan gør du 

  • Tænd ovnen ved 170 grader
  • Vend alle ingredienserne grundigt, men nænsomt sammen i en passende skål.
  • Fordel massen i to passende ovnfaste skåle og bag dem i forvarmet ovn i ca 20-25 min. Den bagte grød skal være kun lige faste,
  • Pynt de bagte grød med spiselige blomster, frisk frugt og server med det samme.