Fuldkornspartnerskabet

Skål med suppe af fuldkorn, kål og svampe

Suppe med fuldkorn, svampe og kål

50 minutter
Aftensmad, Supper
4 personer
En varm og nærende suppe der er perfekt til de lidt koldere tider. Her er der samtidig minimal opvask og suppen passer sig selv, så den er god til en travl hverdag.
Denne opskrift lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn ind i hverdagen. Udviklet af Martin Guf.

Ingredienser  

  • 100 g bygkorn
  • 700 ml bouillon grønsags eller kylling
  • 1 spsk smør
  • 200 g blandede svampe
  • 200 g kål fx spidskål eller savoykål
  • ½ chili
  • 1 tsk spidskommen

Sådan gør du 

  • Steg svampene og korn i smør.
  • Snit kålen i mundrette størrelser og tilsæt til svampene. Steg det lidt af.
  • Snit chilien fint og tilsæt til retten sammen med de øvrige ingredienser. Lad det hele simre ved mellem varme i 40 minutter.

Tip

  • Servér evt. med fuldkornsbrød.