Muffins med fuldkorn og æble

 

Muffins med fuldkorn og æble

Forb. tid: 25 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 45 minutter
Ret: Snacks
Antal: 8 stk.
Denne opskrift lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn ind i hverdagen.
Muffins med fuldkorn og æble

Ingredienser

  • 50 g rørsukker
  • 50 g blødt smør
  • 2 æg
  • 1 dl kærnemælk
  • 2 æbler
  • 1 1/2 tsk kanel
  • 3 dl havregryn
  • 3 tsk natron
  • 1/2 dl Valsemøllen grahamsmel
  • 1 dl Valsemøllen hvedemel

Sådan gør du

  • Pisk rørsukker og smør indtil det lysner og tilsæt herefter æg og kærnemælk.
  • Skræl æblerne, skær dem i småtern og tilsæt ternene til dejen.
  • Tilsæt derefter de resterende ingredienser og rør rundt indtil dejen er ensartet.
  • Dejen fordeles i 8 muffinsforme, der bages i 15-20 minutter ved 200 grader.

Noter

Disse muffins går godt sammen med en lille klat fraiche 9% eller skyr.