Muffins med fuldkorn og æble
Muffins med fuldkorn og æble
Antal: 8 stk.
Denne opskrift lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn ind i hverdagen.

Ingredienser
- 50 g rørsukker
- 50 g blødt smør
- 2 æg
- 1 dl kærnemælk
- 2 æbler
- 1 1/2 tsk kanel
- 3 dl havregryn
- 3 tsk natron
- 1/2 dl Valsemøllen grahamsmel
- 1 dl Valsemøllen hvedemel
Sådan gør du
- Pisk rørsukker og smør indtil det lysner og tilsæt herefter æg og kærnemælk.
- Skræl æblerne, skær dem i småtern og tilsæt ternene til dejen.
- Tilsæt derefter de resterende ingredienser og rør rundt indtil dejen er ensartet.
- Dejen fordeles i 8 muffinsforme, der bages i 15-20 minutter ved 200 grader.
Noter
Disse muffins går godt sammen med en lille klat fraiche 9% eller skyr.