Fuldkornspartnerskabet

Tacos med torsk og limedressing

55 minutter
Aftensmad
4 personer
Tacos er nemme at lave selv - her skal du bruge majsmel, som også fås som fuldkornsvariant. Serveret med sprød torsk og en syrlig limemayo er det en uimodståelig lille ret!
Denne opskrift lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn ind i hverdagen. Opskriften er udviklet af Martin Guf.

Ingredienser  

Tacos

  • 3 dl majsmel evt. fuldkornsmajsmel
  • 1 dl fuldkornshvedemel
  • 3,5 dl kogende vand

Torskenuggets

  • 600 g torsk
  • 1 dl rugmel
  • 1 æg
  • 2 dl rasp
  • salt og evt. røget paprika
  • 6 spsk smagsneutral olie

Limedressing

  • 1 dl mayonnaise
  • 2 lime saften derfra

Tilbehør

  • 200 g fintsnittet kål
  • koriander

Sådan gør du 

  • Bland majsmel, fuldkornshvedemel og vand sammen til en klump. Lad det hvile i 20 minutter. Del det herefter i 12 små boller. Rul bollerne ud mellem 2 fryseposer. Steg dine tacos på en pande.
  • Del torsken i 8 ”nuggets”. Pisk ægget. Bland mel sammen med salt og røget paprika. Vend fisken i mel, æg og derefter i rasp. Steg dine torskenuggets på en pande i olie.
  • Bland mayonnaisen sammen med saften fra de to lime.
  • Server med koriander og fintsnittet kål.