Appetizer med tomat og gedeost
Denne opskrift lever ikke op til fuldkornslogoet, men giver en mulighed for at få mere fuldkorn ind i foretten.
Ingredienser
- 4 skiver tyndtskåret rugbrød
- 8 skiver gedeost
- 8 stk solkyssede cherrytomater semidried tomater
- Evt frisk timian til pynt
- Friskkværnet peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen ved 160 grader.
- Skær rugbrødet i halve skiver, så du får 8 trekanter.
- Nænsomt tryk trekanterne ned i en muffinform, så du får let buede kiks.
- Bag trekanterne sprøde i ovnen i ca 20 min og lad dem køle helt i formene.
- Skær gedeosten i skiver og læg dem på de sprøde kiks. Top med de solkyssede tomater og pynt evt med friske timiankviste og et drys friskkværnet peber.
- Server med det samme.
Tip
- Gedeosteskiverne kan evt gratineres let med en gasbrænder inden de lægges på rugkiksene.