Fuldkornspartnerskabet

Brødmuffins

Brødmuffins

Samlet tid 40 minutter
Morgenmad
4 personer
Her er et godt hack til din weekend! Gammelt toastbrød kan blive forvandlet til lækre fuldkornsmuffins med æg, og det smager forrygende.

Ingredienser  

  • 4 stk fuldkornstoast - gerne daggammelt
  • 4 æg
  • 1 håndfuld frisk spinat
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Sådan gør du 

  • Sæt ovnen på 190 grader varmluft.
  • Skær kanterne af toastbrødet og rul det helt fladt med en kagerulle. Kanterne kan evt. gemmes og bages til croutoner, så undgår du madspild.
  • Smør en muffinform med olivenolie, og fold nu toastbrødene ned i formen. Du kan evt. rive dem lidt fra hinanden, så de passer bedre.
  • Skyl spinat og hak den groft. Drys spinaten ned i brødformene.
  • Slå et æg ud i hver form og drys salt og peber på toppen.
  • Bag indtil æggene er færdige, ca. 7-10 minutter - hold løbende øje!
  • Server brødmuffins og spis dem varme.