Smoothie med havregryn og ingefær
Denne opskrift lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn ind i hverdagen.
Ingredienser
- 150 g skyr
- 75 g mælk
- 75 g havregryn brug evt. glutenfri havregryn
- 50 g frosne hindbær
- 100 g banen
- 10 g ingefær på størrelse med en oliven
- 4 isterninger
- Hindbær (friske) til topping
- Blåbær (friske) til topping
Sådan gør du
- Giv hindbærene et opkog og lad dem køle af igen.
- Skræl og riv ingefæren og skær bananen i mindre stykker.
- Blend alle ingredienserne i en blender eller med en stavblender.
- Pynt med havregryn og friske bær.
Tip
- Vil du have din smoothie lidt tykkere, så lad den stå i 5 minutter. Så sørger havregrynene for at tykne den.Tåler du ikke gluten, kan denne smoothie nemt laves med glutenfri havregryn.