Fuldkornspartnerskabet

Fuldkornstabouleh

30 minutter
Salater
4 personer
Denne opskrift lever op til fuldkornslogoet.

Ingredienser  

  • 3 dl fuldkornscouscous
  • 1 citron saften af 1 citron eller 2 lime
  • 2 spsk olie
  • 250 g solmodne tomater
  • 1 agurk
  • 1 rødløg
  • 1 håndfuld mynteblade
  • 1 håndfuld bredbladet persille

Sådan gør du 

  • Tilbered couscous som anvist på pakken
  • Rør citronsaft og olie i couscoussen mens den stadig er lun.
  • Tomaterne udkernes således, at kun den faste del finthakkes.
  • Den midterste våde del fjernes fra agurken og resten skæres i små tern.
  • Rødløg, mynte og persille hakkes fint og vendes med de øvrige ingredienser i couscoussen.

Tip

  • Kan spises både lun og kold som tilbehør til fx kylling og lam.