Fuldkornspartnerskabet

Fuldkornsbruschetta

15 minutter
Aftensmad, Forretter, Frokost, Snacks
4 stk
Har du noget daggammelt brød, er det perfekt til bruschetta. Bruschetta kan varieres i det uendelige, men her serverer vi den helt klassiske version med tomat.
Denne opskrift lever op til fuldkornslogoet.

Ingredienser  

  • 200 g fuldkornslogmærket flutes eller rester af et godt fuldkornsbrød
  • 300 g solmodne tomater
  • 4-6 stilke bredbladet persille
  • 15 g revet parmesanost
  • 1 fed hvidløg
  • peber

Sådan gør du 

  • Skær brødet i 4 tykke skiver og rist dem.
  • Hak tomater og persille. Vend tomater med persille og reven parmesanost og smag til med peber.
  • Knus hvidløget let og gnid det på brødet. Top brødet med tomaterne.

Tip

  • Fuldkorn kan med fordel inddrages i flere af dagens måltider. I denne ret får du fuldkorn som hele hvedekerner.
  • Giv det daggamle brød, der ellers er blevet lidt tørt, nyt liv med denne opskrift.
  • Rester fra persillen kan samles og gemmes i fryseren og bruges som smagsgiver til en suppe.