
Laksemad med rødløg
En lækker laks på letristet fuldkornsbrød, serveret med sprød feldsalat og syltede rødløg. Denne opskrift lever ikke op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn i hverdagen.
Ingredienser
- 3 stk fuldkornslogomærket hvedebrød - alternativt rugbrød
- 100 gram varmrøget laks
- 30 gram hytteost
- 1 spsk citronsaft
- Lidt peber
- Et par skiver syltede rødløg
- 3 håndfulde feldsalat eller babyspinat
Sådan gør du
- Den varmrøgede laks pilles og røres til den er meget findelt, og røres nu med hytteost, citronsaft og lidt peber.
- Rist fuldkornsbrødet let og anret først med feldsalat og så med et par spiseskeer laksemousse på hver skive. Slut af med syltede rødløg og server straks.
- Tip: Makrel eller ørred gør sig også glimrende i stedet for laks