
Spaghetti med asiatisk twist
Skal det gå stærkt, så er denne ret både smagfuld og lynhurtig - og noget for hele familien!Denne opskrift lever op til fuldkornslogoet.
Ingredienser
- 1 stk broccoli
- 1 stk squash
- 1 bdt forårsløg
- 1 pk fuldkornslogomærket spaghetti
- 5 cm frisk ingefær skrællet og revet
- 1 stk øko citron fint revet skal
- 2 spsk sesamfrø
- 1 spsk olivenolie
- lidt frisk parmesan revet
- 1 dt frisk basilikum
Sådan gør du
- Spaghettien koges efter pakkens anvisning.
- Imens skylles grøntsagerne hvorefter squash skæres i tynde skiver, broccolien i ønskede buketter og forårsløgene snittes.
- På en pande varmes olien op og squashen steges godt gyldne.
- Derefter tilsættes forårsløg, broccoli, revet ingefær og citronskal og steges med et par minutter.
- Når spaghettien er al dente tilsættes den grøntsagerne sammen med sesamfrø.
- Varm retten igennem evt med lidt af vandet fra pastaen eller en ½ dl vand.
- Server med basilikum og parmesan.