Go Back

Spaghetti med asiatisk twist

Denne opskrift lever op til fuldkornslogoet.
Skal det gå stærkt, så er denne ret både smagfuld og lyn hurtig.
Forb. tid30 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid45 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 stk broccoli
  • 1 stk squash
  • 1 bdt forårsløg
  • 1 pk fuldkornslogomærket spaghetti
  • 5 cm frisk ingefær skrællet og revet
  • 1 stk øko citron fint revet skal
  • 2 spsk sesamfrø
  • 1 spsk olivenolie
  • lidt frisk parmesan revet
  • 1 bdt frisk basilikum

Sådan gør du

  • Spaghettien koges efter pakkens anvisning.
  • Imens skylles grøntsagerne hvorefter squash skæres i tynde skiver, broccolien i ønskede buketter og forårsløgene snittes.
  • På en pande varmes olien op og squashen steges godt gyldne.
  • Derefter tilsættes forårsløg, broccoli, revet ingefær og citronskal og steges med et par minutter.
  • Når spaghettien er al dente tilsættes den grøntsagerne sammen med sesamfrø.
  • Varm retten igennem evt med lidt af vandet fra pastaen eller en ½ dl vand.
  • Server med basilikum og parmesan.